• Phone
  • WhatsApp
  • Mail
× Send

meet the chef

צרי אגמי, 37

"כחלק ממסע אישי של חיפוש,
אוכל ואירוח גורמים לי לשייכות"

מעל 15 שנה שהחיים שלי סובבים סביב אירוח וקולינריה, בארץ ובעולם בשנים האחרונות מתעסקת בעיקר בייעוץ וניהול קולינרי, בונה תפריטים, מפתחת מתכונים, חושבת מחוץ לקופסא ונהנית מיצירתיות ומקוריות בעסק שלי וגם בפרוייקטים שאני מלווה.

לפתוח מקום זה תהליך לא פשוט, בין אם מדובר במסעדה, בר או בית קפה, חשוב שיהיה מישהו שחי נושם ומבין באמת את התהליך שכרוך בכך. כל עסק הוא שונה וכך גם הגישה, לקחת רעיון ותוך כדי הקשבה ומיקוד הקונספט- להפוך אותו למציאות.

החל משלבי ההקמה, בניית תוכנית מדויקת עם מחשבה על הפרטים הקטנים, תיכנון ומעטפת נכונה של אנשי מקצוע , או במקום קיים המצריך ריענון וחידוש תוך שמירה על הסטנדרטים הגבוהים ביותר.

עם השנים לקחתי את הידע, הניסיון, הניצחונות וגם הקשיים שבדרך והפכתי אותם לחלום בר הגשמה.

המרחב Y20 הוא בעצם הצצה למוח וללב שלי, החיבור לנוף היפואי הוא מילדות והרצון לשייכות לא עוזב אף פעם.

בתכל'ס – בואו לקפה..

let's talk

השארת פרטים לליווי והקמה